Hei, Vertti tässä! Olen huomannut, että Rasistien ja Rasismin estäminen – leviäminen ja blokkaaminen voi olla vaikeaa varsinkin aloittelijoille! Vertille tämä on todella helppoa! Vertti onkin jo ollut vuosien ajan suuressa taistelussa mukana, jossa hän on henkilökohtaisesti nähnyt ja kokenut paljon erilaisia ja vaarallisia asioita! Tästä syystä on tietenkin selvää, että jokainen ei ole yhtä valmis taisteluun kuin Vertti!

Vertti tästä syystä oivalsi idean! Paras keino kouluttaa uusia asiantuntijoita ja rasismin vastustajia on tehdä oma koulutus järjestelmä kurssi! Vertti on siis räätälöinyt – tehnyt todella mainion ja laadullisen koulutuksen, jossa jokainen kyseisen koulutuksen suorittaja on 100% valmis tuleviin taisteluihin Rasismia ja Rasisteja vastaan!

Vertin tekemä koulutus on tehty peli muotoon, koska se on todettu olevan parhain ja tehokkain tulevaisuutta ajattelen mielenkiintoisin koulutus muoto!

Vertin nimeämä peli on nimeltään Vertti – The Official Game 2020!

Kyseinen peli toimii tällä hetkellä selaimessa kuin myös puhelimessa!

Käy ihmeessä pelaamassa Vertin peliä!

Pelin löydät alla olevasta linkistä:

vertti.rasisti.com

Vertti The Official Game 2020

Pelihän on siis tehty ilmaisella pelinteko ohjelmalla nimeltään GDevelop, jolla pystytään siis tekemään yksinkertaisia pelejä tai jotain muita hauskoja projekteja. Ohjelman käyttäminen ei ole kovin vaikeaa, mutta aluksi kuitenkin tarvitaan mielenkiintoa ja ohjelman koodi kielen ymmärtämistä.

Tällä kyseisellä GDevelop– ohjelmalla voidaan yksinkertaisesti tehdä pieniä pelejä, niinkuin “Vertin” tekemä Vertti – The Official Game 2020! Ohjelma on Drag&Drop tyylinen, johon löytyy joitakin ohje videoita pelien tekemiseen esimerkiksi YouTubesta.

Jos sinulla kiinnostaa vastaavanlaisten pelien tekeminen ja haluat ymmärtää vaikkapa Vertin tekemän pelin kautta enemmän kyseistä ohjelmaa! Niin latasin muutamalle tiedoston jako sivustolle kyseisen pelin GDevelop tiedostot. Josta löytyy siis kaikki tähän Vertti – The Official Game 2020! peliin liittyvät tiedostot ja grafiikat.

Tässä alla olevat linkit:

UploadGIG

RapidGator

Earn4Files

Kun lataat kyseisen tiedoston, jostain näistä kolmesta sivustosta. Sieltä löytyy .rar tiedosto, elikkä pakattu versio pelin tiedostoista. Käy lataamassa GDevelop – sivustolta heidän tarjoamansa ilmainen ohjelma!

Asenna ohjelma ja tämän jälkeen siirrä “GDevelop projects” kansioon ladattu .rar tiedosto ja pura se sinne! Sinne muodostuu oma “My Project” kansio.

Sieltää löytyy sitten Rasisti Vertti.json niminen tiedosto, jonka pystyt sitten avaamaan tällä GDevelop ohjelmalla ja pääset pelin tiedostoihin käsiksi!

Sieltä sitten voit vapaasti muokata pelin koodeja tai lisätä uusia! Jätin pieniä ohje vinkkejä, että mikä tarkoittaa mitäkin! Toivottavasti ohjeistani on jonkinlaista apua!

Muutoinkin toivottavasti tekemäni peli jollain tavalla nauratti sinua! Minua se ainakin nauratti! Se on ihan yksinkertaisuudessaan huumori mielessä väsätty yksi lauantai päivä!

Sydämellisin Terveisin Verttisi <3