Hei, Vertti tässä! Vertin päällimmäisenä ajatuksena on löytää ja tarttua ongelma kohtiin. Vertti on kuitenkin huomannut, monta erilaista ongelmaa, jotka liittyvät kattavuuden ja tehokkuuden maailmaan. Vertin aikomus ja toimintaratkaisu on levittää itseänsä moneen eri kastiin!

Vertti haluaa siis tulla löydetyksi sieltä sun täältä, vaikkakin Vertti ei välttämättä kohtaa kaikkia vihollisiaan kaikista paikoista! Hän kuitenkin menee sinne vaikkakin siellä aita on matalin! Vertti on huomannut, että erilaiset sosiaalisen median alustat ovat äärimmäistä äärisisältöä täynnä ja siihen pitää ja täytyy puuttua. Vertti aikoo liittyä näihin sosiaalisen median kanaviin ja rakentaa sinne sitten erilaisia etä pisteitä, joista Vertin sitten voi löytää!

Vertti ja Rasisti.com voidaan löytää erilaisista Sosiaalisen median kanavista, jotka tästä kirjoituksesta löytyvät listattuina! Käy seuraamassa Verttiä!


Rasisti.com

Vertin löytää ensiksi tietenkin rasisti.com sivuiltansa, jossa hän tietenkin kerää äärimäistä dataa taisteluitansa varten!

https://www.rasisti.com/

Twitter

Verttihän on myös ansioitunut Twitter käyttäjä, jossa hän nuuskii, löytää ja tappelee vääriämielipiteitä vastaan! Vertille on myönnetty monta stipendia tästä tehtävästä!

https://twitter.com/RasistiC

Instagram

Vertti, kun tykkää myös kuvista ja varsinkin koira kuvista! Niin Instagram oli Vertin mielestä todella hyvä ja oivallinen paikka löytää näitä kuvia.

https://www.instagram.com/vertti24/

Reddit

Kyseinen Reddit alustahan pelottaa Verttiä, koska siellä on paljon erilaista äärisisältöä myöskin ja todellakin monet ääriajattelijat löytyvätkin Reddistä Vertin mielestä!

https://www.reddit.com/user/Rasisticom/

Tumblr

Verttihän on myös kiinnostunut bloggailemaan! Kuitenkin on todennäköistä, Vertti on keskittynyt enemmän tiirailemaan äärisisältöä myös Tumblr maailmasta, josta löytyy paljon pahoja ihmisiä.

https://rasisticom.tumblr.com/

Pinterest

Verttihän ei koulu aikanaan pinnannut koulusta yhtään! Mutta Vertti huomasi, että Pinterestissä pystyy tämän erityisen haaveen toteuttamaan ilmaan minkäänlaista syvää ahdistusta. Vertti on nyt opettelemassa tätä uutta taitoa nimeltään pinnaamisen jalon taitoa.

https://fi.pinterest.com/rasisticom

Flickr

Verttihän tykkäsi katsoa valokuvia, niin oli todellakin luontaista, että Vertti myös siirtyy Flickr maailmaan. Tässä Flickr maailmassa kuvat kertovat ainakin enemmän kuin sen 4 sanaa! Siitä syystä Vertti on valmis valokuvien ottoon!

https://www.flickr.com/people/188369803@N05/


Vertti tulee päivittämään kyseistä Sosiaalisen median listaansa, aina kun hän ennättää ja pystyy näihin kiehtovin maailmoihin liittymään!

Muista, että Vertti on sinua kuin myös sinun naapuria varten!

Stay Tuned by Vertti