Oletko sinä rasisti?

Hei,

Minä olen Vertti- koira, olen rodultani perinteinen Mopsi! Olen tällä hetkellä 4 – vuotias ja tykkään todella paljon erilaisesta aktivismista. Pääasiallinen harrastukseni on käydä lenkillä Mestarini kanssa aina kun hän ehtii työnsä puolesta!

Yleensä päiväni vietän kotona, mutta en suinkaan yksin! Vaan meitä on suuri joukko tätä suurta rasismi tulvaa vastaan. Yleensä toimin Twitterin, Instagramin ja Facebookin kautta yhtenä pahuuden estäjänä, mikä leviää päivittäin epämääräisissä lähteissä….


No joo, lopetetaan leikit sikseen… Puhutaan ilman sitä valehtelun aspektia. Elikkä tämä sivustohan on siis tietynlainen pien-projekti, jossa ajatuksena on tehdä pientä parodiaa. Sitä en tiedä onnistuuko se millään tasolla, mutta pyrkimyksenä kuitenkin olisi, että materiaali mitä tänne sivustolle nyt ajan kanssa tulee (jos tulee). Olisi jollain tavalla mieltä herättävä tai hauskuutta luova. Tietenkin aihe ja materiaali mitä tänne sivustolle tulisi on todellakin mieleltään kirjavaa ja varmasti monen mielestä myös mautonta, lapsellista, ei hauskaa tai todellakin ilkeätä. Uskon vahvasti, että kaikenlaisia adjektiiveja voidaan käyttää sivuston määrittelyssä jos näin halutaan tehdä.

Minulla sivuston luojana ei ole mitään suunnitelmia pahoittaa jonkin tietyn ihmisen mieltä. Jos pahoitin, niin olen todella pahoillani ja pyydän anteeksi sitä jos olet henkilökohtaisesti loukkaantunut. Anteeksi antamista ei tietenkään tarvitse antaa, enkä ole sellaista myöskään odottamassa.


Miksi hankin Rasisti.com domain?

Tuli tuossa jokin aika sitten yksi domain myynti paikka vastaan, joka tarjosi ilmaiseksi erilaisia domaineja vuodeksi. Ajatuksena oli jo hankkia yksi domain, mutta kun domaineja saikin 2 kappaletta. Niin en halunnut jättää tarjousta käyttämättä. Valitsin rasisti.com domainin ja päätin sitten, että tehdään sillä nyt vaikka jotain tai myydään se eteenpäin jos joku on kiinnostunut joskus sen ostamaan.

Aikalailla Ex tempore päätin sivuston idean ja teeman. Ajatus lähti siitä, että näin tuollaisen mopsi koiran televisiossa ja sen jälkeen näkyi yksi bodaaja Vertti yhdessä mainoksessa.

Rasismi- teemahan on todella hakukone “ystävällistä”, elikkä siitä löytyy paljon erilaista materiaalia ja sitä sanaa oikeasti Googlataan ja käytetään todella paljon monessa yhteydessä. Rasisti.com Domain nimenä on jo todella helposti kohdistettavissa johonkin asiaan, mutta kuitenkin negatiivisessa mielessä. Hämmästyin itse, että miksi kukaan ei ollut ostanut tätä domainia. Rasisti.fi kylläkin oli ostettu ja sieltä löytyi jonkinlaista materiaalia, jossa myös teemana oli parodia tai tietynlainen statement – mielipide.

Tämän sivuston Vertti- koirahan siis esittää olevansa Kommunisti ja hän tutkii Rasismia ja on rasisteja vastaan. Ilkeä aihe sinällänsä, mutta todella tärkeä sellainen, joka varmasti koskettaa monta ihmistä elämämme aikana nyt ja tulevaisuudessa. Tämän sivuston pointtina kuitenkin on se, kun itse olen henkilökohtaisesti nähnyt tätä 20 vuoden muutos sykliä tämän rasismi teeman ympärillä. Se on alkanut olemaan todella tuskallista ihmisille, joilla se aihe ei kiinnosta yhtään. Mutta se aihe jotenkin pakotetaan meille jokaiselle nähtäväksi ja koettavaksi.

Tarkoitan tällä sitä, että kaikki asiat ovat nykyään rasistista tai se nähdään rasistisena toimenpiteenä. Se alkaa olemaan normaalille ihmisille (tai mikä nyt on normaali) olemaan kivuliasta tai niin epämääräistä koettavaa. Vaikka kun joku kuulee tai näkee rasismi – rasisti sanan he alkavat helposti nauramaan tai se aiheuttaa tietynlaisen tunne vivahteen. Kun tämä sana nykyisin liitetään niin moneen eri asiaan, ihmiset eivät pysy enää kärryillä mikä on mitä.

Rasismin teemaahan käytetään epäilyttävästi poliittisessa kentässä hyödyksi. Leimataan toinen vastustaja rasistiksi, koska se on helppo ja voimakas elementti joka liikuttaa, synnyttää keskustelua ja mielipiteitä. Tämä Vertti- koira liikkuu samoissa teemoissa. Jotkut tästä rasisti leimaamis sanasta pahastuttavat mielensä, mutta uskoisin monelle kuitenkin sen sanan olevan jo merkityksetön, koska se ei pidä paikkaansa. Minäkään henkilökohtaisesti en pidä itseäni rasistisena ihmisenä, mutta jonku muun mielestä varmasti olen sellainen. Mielipiteesi on kirjattu, mutta se meni silppuriin!

Tietenkin nykyajan teemojen mukaisesti, monet nyt ja tulevaisuudessa todennäköisesti menettävät työpaikkansa tai työmahdollisuutensa jos tämän rasisti sanan ympärille hänet leimataan. Se tietenkin on valitettavaa, mutta mitäs sille voi kun kaikki asiat on nykyjään liitettävissä rasismiin ja kaikkihan me kuitenkin näiden määritteiden mukaan ollaan rasisteja jotka näitä määrityksiä tekevät muista ihmistä.

Toivottavasti ymmärrät tämän sivuston pointin tai idean! Elikkä tämän sivuston Vertti- koirahan esittää olevansa rasismia ja rasisteja vastaan. Hänellä on hänen mukaansa puhtoiset ajatukset taustalla, mutta hän on kuitenkin kommunisti. Joka haluaa määrittää mitä ihmiset tekevät ja ajattelevat. Hän ei siedä toisten mielipiteitä asioista, koska hän näkee ne yksinkertaisesti vääränä.

Itseäni tämä aihe naurattaa ja uskoisin varmasti, että monella muulla tämä ei naurata yhtään. Elämme erikoisia aikoja, missä monet ihmistä eivät ymmärrä tai tajua sitä, että mitä ideologiaa ovat kannattamassa tai ylläpitämässä. Vertti- koira on siis näyttämässä ja kertomassa sivun kävijöille, että mikä on oikein ajateltu ja tehty hänen mielestään!

Tietenkin tekijänä ja yleisenä tämän sivun ylläpitäjänä olen minä itse yksin tällä hetkellä tätä tekemässä ja laatimassa. Joten tietenkin Vertin näkemykset syntyvät omista havainnoistani, mitä päivittäin näen omalta henkilökohtaiselta Twitter ja Facebook aikajanoilta. Missä monet tahot tappelevat keskenään mielipiteistä ja väärinymmärtävät asioita tai eivät todellisuudessa tajua mitään.


Rasisti.com sivuston ilme!

Rasisti.com domainista en ole siis maksanut mitään, enkä tavallaan myöskään Hosting tarjoajasta. Olen investoinut tähän vain aikaa, joka tietenkin voi olla monen ihmisen näkökulmasta aika turhaa. Sitä se tietenkin on myöskin, mutta olen samalla tässä oppinut varsinkin erilaisista Quizz WordPress lisäosista jotka ovat olleet minulle itselleni todella tuntemattomia sovelluksia. Erilaiset automaation piiriin lukeutuvat sovellukset ovat myöskin avartaneet tietoisuutta.

Minulla itselläni on tietyllä tavalla haave olla läpinäkyvä toiminnoissani ja siitä syystä kerron miten sivusto on luotu tai miten se toimii.

Tällä hetkellä sivusto käyttää OnionBuzz nimistä Quizz lisäosaa, joka ainakin tämän kirjoitus hetkellä oli paras valinta monista muista.

  • Domain saatiin ilmaiseksi amen.pt nimiseltä sivustolta.
  • Hosting tarjoaja tällä hetkellä on Namecheap.com.
  • WordPress teema on 15Zine.
  • Kuvat Pixapay.com ja Canva.com
  • Wordfence, Autoptimize, Elementor, WP Rocket, Yoast SEO, JetPack, MonsterInsights, Advanced Ads ja monen muuta WordPress Pluginia.


Sivuston Sisältö!

Rasisti.com sivustolta löytyy erilaisia kategorioita, joista sitten löytyy erilaisia kampanjoita ja materiaali sisältöä. Nämä kategoriat jotka tällä hetkellä on käytössä ovat seuraavat:

Testit

Tästä kyseisestä kategoriasta löytyy kaikki Vertti- koiran tekemät testit ja kyselyt! Testeissä käydään läpi ajankohtaisia ja eriäviä erilaisia teemoja läpi. Kyselyissä ja Testeissä käytetään OnionBuzz nimistä ohjelmaa. Kuvat yleensäkin tulevat Pixapay:lta taikka sitten tapauksissa missä lainataan henkilöiden kuvia.

Vertti-Tutka

Tästä kyseisestä kategoriasta löytyy Vertti- koiran tutka havainnot! Tämän aihealueen ideana on löytää ja valvoa tiettyjen sanojen ilmoituksia. Tällä hetkellä Vertti- koiran päällimmäisenä havainto paikkana on Twitter ja hakusanat #rasismi ja #rasisti. Elikkä Vertti-tutka automaattisesti tietyn väliajoin – määrein hakee ja löytää näiden sanojen teemaisia asioita ja julkaisee ne lähdelinkkeineen tähän Vertti-Tutka kategoriaan. Tämä osio on täysin automatisoitu ja siihen ei ole mitään valittu omasta tahdosta vaan automaattinen botti ohjelma valitsee omat mieleisensä tekstit ja sen sisällön. Se kopioi ja lainaa sanat, jutut, lauseet joista löytyy rasismi tai rasisti sana.

Vertti-TV

Tästä kyseisestä kategoriasta löytyy Vertti- koiran Rasisti ja Rasismi havainnot YouTuben videoiden maailmasta. Vertti koira siis hakee ja löytää tiettyjen hakusanojen kautta erilaista video sisältöä ja liittää ne sivustolle. Tämäkin on täysin automatisoitu, jossa Vertin ei tarvitse tehdä mitään kuin säätää asetukset kuntoon, joita voidaan ajan kanssa aina optimoida paremmaksi ja hyödyllisemmäksi.

Vertti-Media

Tässä kyseisestä sivusta voit löytää kaikki Vertin ja Rasisti.com sosiaalisen median alustat. esimerkiksi. Twitter, Instagram, Reddit ja Tumblr.

Vertti-Pelit

Tässä kyseisestä kategoriasta pääset löytämään erilaisia Vertin pelejä tai koulutuksia. Lähtökohtana ja ajatuksena ne on rakentaa täysin itse ilmais- ohjelmia käyttäen. Ensimmäinen peli, on nimeltään Vertti – The Official Game 2020, jonka voit löytää tästä linkistä.


Muuta asiaa!

Sivuhan on täysin automatisoitu paitsi Testit, Vertti-Media, Vertti-Pelit mutta muut kategoriat Vertti-Tutka ja Vertti-TV osiot ovat automatisoitu. Tästä syystä en tiedä siis itse henkilökohtaisesti, mitä materiaalia automaattinen botti ohjelma kerää ja levittää. Ne vain yksinkertaisuudessaan poimii tietyt julkaisut tietyillä hakusanoilla #rasisti #rasismi Twitteristä ja Youtubesta! Jos joku haluaa jonkin asian poistettavan, suosittelen ottamaan minuun yhteyttä yhteydenotto lomakkeella.

Tietenkin jollain tasolla olen vastuussa sivuston sisällöstä, mutta kun sisältö on automatisoitu, niin kopioitava sisältö on tuntematonta myös minulle! Eikä minulla ole aikaa niitä tarkastaa! Toivottavasti ymmärrät tilanteen, mutta edelleenkin tiedot voidaan poistaa jos näin joku haluaa!

Projektin Ostaminen!

Tietenkin jos joku nyt haluaa tämän koko sivun ja projektin minulta ostaa pois! Se on tietenkin rahasta kiinni! Voin ilomielin myydä tämän sivuston tyypille, joka haluaisi viedä sivua omaan suuntaansa.

Tulet saamaan kaikki tiedostot ja ohjeismateriaalit mitä tähän sivustoon on käytetty. Saat kaikkien sosiaalisen median tilit käyttöösi, sähköpostineen ja prepaid liittymineen. Kaikki materiaali, mitä olen siis tässä sivustossa käyttänyt, tulee olemaan siis ostajan käytettävissä. Botit ja ohjelmat!

Hintaa ei ole lyöty lukkoon, mutta noin 3 numeroinen luku näkisin olevan sivuston tämän hetkinen arvo 12.5.2020! Jos haluat ostaa, niin ota vain yhteyttä!


Päivitetty 12.05.2020

Jos sinulla on jotain kysymyksiä, niin pistä yhteydenotto lomakkeella viesti tai pistä vaikka jostain muusta kautta esimerkiksi sosiaalisen median kanavia käyttäen.

Keskustellaan ja löydetään ratkaisu jos sellaista on löydettävissä!

Eipä mulla muuta!