in

Maahanmuuttajien ja työväen yhteisien etujen puolesta!Nykyään on entistä ilmeisempää, että työväenluokalla on yhteiset edut kotimaahan katsomatta ja niitä on puolustettava yhdessä kansainvälisesti. On aivan turhaa lähteä porvariston tapaan asettamaan eri maiden työläisiä toisiaan vastaan. Rasismi palvelee vain porvareiden etua.

SKP vaatii jokaiselle ihmiselle kuuluvien yhtäläisten oikeuksien toteuttamista.

— Rasismia torjutaan parhaiten parantamalla työllisyyttä ja toimeentuloturvaa ja lisäämällä tietoisuutta työväen yhteisitä tavoitteista, linjasi Väisänen.

— Maahanmuuttajat eivät ole yhtenäinen ryhmä, he eivät ole syyllisiä Suomen työttömyyteen, asunto-ongelmiin, sosiaaliturvan puutteisiin, eivätkä he saa muita parempia etuja. Päinvastoin, maahanmuuttajille kasautuu enemmän ongelmia.

Maahanmuuttajavastaisuudella peitellään todellisia ongelmia ja vältetään puuttumasta muuttoliikkeen taustalla vaikuttaviin syihin, jotka ovat sodat, köyhyys ja ympäristötuhot.

— Jos maahanmuuttokriittiset haluaisivat todella vaikuttaa muuttoliikkeeseen, heidän tulisi ennen kaikkea ryhtyä rauhantekijöiksi. Ilman Irakin, Afganistanin ja Somalian sotia pakolaisten määrät laskisivat huomattavasti.

source
rasismi Maahanmuuttajien ja työväen yhteisien etujen puolesta!

Written by Vertti

Rasisti.com siellä se Rasismin ja Rasistien vastustaminen on! Vertti-koira seuraa ajankohtaisia Rasismi aiheita ja puuttuu niihin Vertti-tutkallaan! Vertti on huolissaan rasismin leviämisestä ja tältä osin Verttihän siis aikoo poistaa kaiken epämääräisen nähdyn asian!

One Comment

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Et kai vaan ole tänä syksynä käyttänyt liikaa suomalaisia elintarvikkeita ruokaa

Et kai vaan ole tänä syksynä käyttänyt liikaa suomalaisia elintarvikkeita ruokaa

@WiColeman Eipä tuo oleellisesti eroa “patriarkaatti porvaristo rasismi fasismi”