in

kenkää tuliTämmönen päiväkirja parin viikon takaa.

Olen Henrik Adelheim ja Suomen kenties ensimmäinen rasistisuvakki. Suosikkiharrastuksiin lukeutuu bännien saaminen media-alustoilta sekä metallimusiikki. Lähin yliopistosta välivuodelle koska vihervasen-suvakismi rupesi hajottamaan. Liityin PS-nuoriin ja sieltä lähin koska rasismi rupes hajottamaan, ja pakko sanoa että olen pikkuhiljaa kyllästynyt laumoihin. Ehkä se on sitten parasta porskuttaa yksilönä menemään. Mun kanavalta löytyy pitkät perustelut sille miksi en PS-nuorissa halunnut vaikuttaa. Yhestä videosta sain jo yhteisönormi-iskun, eli saa nähä miten pitkään kanava on hengissä. Yritetään sitten selvittää youtuben kanssa näitä juttuja jos kanava meinaa mennä sulkuun.

Eli siis mikä ihme rasistisuvakki? No, mua on kutsuttu nyt molemmilta laidoilta leimoilla, joten siitä sitä sitten olevansa oikealla polulla. ÄLÄ MIELLYTÄ RYHMÄÄ on yksi mun motoista ja periaate jonka mukaan aion elää. Uppailen videoita kun siltä tuntuu. Tekisin tätä enemmänkin jos bittiviidakko ei olisi niin munankuorilla kävelyä. Kuitenkin paras tapa saada muutos on olla se kuka on kumartelematta laumoja tai tyhmiä sääntöjä. Toivottavasti mun videot innostaa suakin avaamaan äänesi, sillä itsesensuuri on pahinta myrkkyä yhteiskunnalle.

Twitter: https://twitter.com/HenrikAdelheim

Facebook: https://www.facebook.com/henrik.adelheim

Instagram: heguu_

Kiitos että katot näitä, ja tilaa toki kanava jos haluat lisää yksilön näkemystä laumojen maailmassa.

source
rasismi kenkää tuli

Written by Vertti

Rasisti.com siellä se Rasismin ja Rasistien vastustaminen on! Vertti-koira seuraa ajankohtaisia Rasismi aiheita ja puuttuu niihin Vertti-tutkallaan! Vertti on huolissaan rasismin leviämisestä ja tältä osin Verttihän siis aikoo poistaa kaiken epämääräisen nähdyn asian!

One Comment

Leave a Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

@AnttiRinnepj @Kirsipimia @KristaKiuru @markoforss @yhdenvertaisuus @spreir

kenkää tuli#kenkää #rasismi #rasismisuomessa #rasisminhistoria #rasisti #rasisti