in

hoviin asti meni tämä eka pidätys videolla… tuomio tuli niskoittelusta?? on tää sairas maatässä videossa näkyy ensimmäisenä tää minun pidätys, mitä tapahtu…saatiin jostain syystä “mitä emme vieläkään tiedä” poliisilta poistumiskäsky rautatientorilta tien toiselle puolelle. poistuin niinkuin käskettiin ja juuri sinne mihin piti, niin kolme poliisia tulee ja takaapäin kaulasta kuristamalla raahaa takaisin torille ja vääntää rautoihin ja siitä sitten putkaan. mentiin käräjille ja esitin videon,että tottelin käskyä “näkyy videolla” voitin sen, mutta syyttäjä valitti ja hoviin mentiin.päätös tuli hovista ja hävisin.hauskaa asiassa on se,että päätöksessä lukee,että “Hovioikeus toteaa, ettei sillä ole merkitystä, että Laiho on
otettu kiinni Kaivokadun ja Mikonkadun välissä” eli kun tottelin käskyä ja menin tien toiselle puolelle,niin sillä ei ole oikeuslaitoksen mielestä merkitystä?? ei mitään väliä, vaikka ihmisiä pahoinpidellään poliisin toimesta julkisella paikalla ilman syytä?? jakakaa videota ja kertokaa näistäkin tapauksista joka paikkaan…tämä on vaan yksi pieni tapaus lukuisista tapauksista,mutta ihmisten pitää tietää mitä tässä maassa tapahtuu…tää maa on oikeesti sairas.kansallismieliset yritetään poistaa kokonaan ja edes perustuslaista ei välitetä paskan vertaa….ei ole instanssia mihin näistä voisi valittaa?? poliisijohto ja oikeuden tuomarit on ylimpää johtoa myöten täysin mätä.

source
rasisti fasisti ja sadisti hoviin asti meni tämä eka pidätys videolla… tuomio tuli niskoittelusta?? on tää sairas maa

Written by Vertti

Rasisti.com siellä se Rasismin ja Rasistien vastustaminen on! Vertti-koira seuraa ajankohtaisia Rasismi aiheita ja puuttuu niihin Vertti-tutkallaan! Vertti on huolissaan rasismin leviämisestä ja tältä osin Verttihän siis aikoo poistaa kaiken epämääräisen nähdyn asian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Isänmaallinen on käyny läpi melkoisen inflaation arvoltaan. Rasismi sana joka on

@tosentti Mahdollisia asenne-elementtejä: rasismi – antirasismi itsekkyys – alt